TICKETS

KIDSADVENTURELAND
Onlosmakelijk verbonden met Ribs...
 

KidsAdventureland


Het gezegde is niet voor niets: Als de kinderen het leuk hebben, hebben wij het ook leuk. Dus daar zorgen we natuurlijk voor! 
Er is voor elk wat wils, van de allerkleinsten tot de oudere jeugd.

KidsAdventureland bestaat uit 3 werelden:
  • Mini kids world - voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar
  • Kids Corner - voor kids t/m 12 jaar
  • Adventureland - uitdagende attracties voor de oudere kids en jongeren
 

MINI KIDS WORLD
De allerkleinsten (van 0 tot 4 jaar) kunnen in deze veilige speelhoek meedoen aan allerlei leuke spelletjes. Er staat ook een springkussen. De ouders kunnen ondertussen met een gerust hart een drankje halen. Speciaal voor de kleine bezoeker is er een BABYVERSCHOONPLAATS inclusief een magnetron om een flesje op te warmen. 

 

KIDS CORNER
De kids t/m 12 jaar hoeven zich geen moment te vervelen, want in de Kids Corner is heel veel te doen! Bijvoorbeeld: schminken, houten spellen, zelf popcorn en stokbrood bakken, een draaimolen en een groot springkussen, het Jungle Paradijs. Naast al deze gratis attracties is er ook genoeg lekkers te eten en drinken, o.a. snoep, ijsjes, suikerspinnen, hotdogs, poffertjes en fris. 


ADVENTURELAND


Een paar highlights dit jaar: De Lasergame ArenaEen bungee-trampolineSpectaculaire springkussens en stormbanen

RobotworldDe wereld waarbij de kids spelenderwijs kennismaken met robots, programmeren en hightech knutselen. Ooit een keer in de digitale wereld willen staan?! Zet een Virtual Reality-bril op!

CandylandHet land waarbij je je in een snoepwinkel waant (het decor is net echt)

TokkelenVanaf 15 meter hoogte vlieg je aan een kabel van 72 meter lang over het hele terrein. Goed begeleid natuurlijk door de Outdoorcenter de Wilgenwaerd uit Nijverdal en kraanbedrijf van Straaten. 

Zelf broodjes en popcorn bakken onder begeleiding van St. Caecilia. En nog veel meer, waaronder knutselen, schminken, spelletjes etcetera. 

Speciaal voor de kids t/m 12 jaar zijn er Kidsdollars gemaakt, die de helft van een Ribs & Blues munt waard zijn. Zo kunnen kids zelf hun eigen eten en drinken halen. De Kidsdollars kunnen overigens niet door volwassenen worden gebruikt. 

 


SHERIFFS
KidsAdventureland heeft een eigen sheriff, die het park officieel opent, alle attracties goedkeurt en al het lekkers voorproeft. Dit zodat we zeker weten dat alles helemaal goed is. In 2019 hebben zelfs twee sheriffs, Nique Sluijmer & Cailyn Dekker! De Sheriffs zijn te herkennen aan het shirt met ster en revolvers en…….zij zijn tijdens Pinksteren in KidsAdventureland de baas!

 

OPENINGSTIJDEN KIDSADVENTURELAND


Zondag 31 mei: 13.00 - 19.00 uur
Maandag 1 juni: 13.00 - 18.00 uur
 

DEELNAME AAN ALLE ATTRACTIES IN KIDSADVENTURELAND IS GRATIS MAAR WEL VOOR EIGEN RISICO!