TICKETS

BBQLAND

 

RIBS & MORE


Ribs & Blues is in 1997 gestart met het basisidee dat blues vroeger de muziek van de armen was, en dat spareribs de karbonades van de armen waren. Om dit goed tot uiting te laten komen is er een krottenwijk van houten huisjes met metalen golfplaten nagebouwd. Inmiddels, 23 jaar later, worden deze huisjes nog steeds gebruikt. U kunt ze vinden in de Festival Market, BBQ Land en KidsAdventureland. Daarnaast zijn er nog drie grote Grillhouses gebouwd in dezelfde stijl, van waaruit de overheerlijke spareribs worden verkocht.


OKLAHOMA JOE’S
De spareribs worden klaargemaakt op de karakteristieke Oklahoma Joe, een grote barbecue in de vorm van een locomotief. Deze Oklahoma Joe’s zijn voor het eerste Ribs & Blues Festival in 1997 speciaal geïmporteerd vanuit de VS.
Drie verschillende BBQ-specialisten zorgen dit jaar voor een variatie aan smaak en aanbod. Onze cateraars bereiden voor u de lekkerste spareribs, en laten zien wat verder nog mogelijk is met vlees, vis, vegetarische gerechten.


BBQ-LAND
In een authentiek ingericht BBQ-land wordt nog veel meer aan overheerlijk food aangeboden o.a. de spareribs XXL. We kunnen rustig zeggen dat deze spareribs XXL tot de allerlekkerste spareribs van Nederland behoren, om je vingers bij af te likken!!
Volg gewoon uw neus en u vindt al het lekkers vanzelf!


 

WIST U DAT...

  • Er elk jaar tijdens Ribs & Blues ca. 4500 kilo spareribs wordt verkocht?
  • De vrijwilligers van de Stöppelkaters 30 prachtige, traditionele krottenwijkhuizen hebben nagebouwd?
  • We ook denken aan de schijf van 5?
  • Er daarom al sinds jaar en dag ook vers fruit verkocht wordt?
  • Er aan het eind van de dag duizenden spareribsbotjes op het terrein liggen...?
  • ...en deze allemaal - na het tappen - door de vrijwilligers van Kwiek worden opgeruimd?Naast spareribs is er natuurlijk nog veel meer te smikkelen: lekker surinaams, shoarma, snacks, vis, vegatarisch, fruit, ijs, enz.


Dat het mag smaken!!