TICKETS

JAM & LOUNGE IN THE JUKEJOINT


Jammen en loungen in The Jukejoint

Geïnspireerd om zelf muziek te komen maken? Tijd voor een vintage kappersbeurt? Of toe aan even chillen met een speciaal biertje of wijntje. Het kan allemaal in The Jukejoint!


The Jukejoint is de nieuwe naam voor het gebied dat voorheen Loungeland heette. In The Jukejoint staat een eigen podium, genaamd Jukejointstage, deze aangekleed in de Jukejointstijl evenals de zittribune en de nodige pallets met zitkussens. Dit podium heeft een eigen programmering, waar jij ook deel van uit kunt maken. Ben je muzikaal, en lijkt het je leuk om een aantal nummers mee te jammen?! Schroom je dan niet en laat je medebezoekers genieten van jouw muzikale kunsten!
 


Zaterdagavond


Op zaterdagavond staan op het podium de Australische singer/songwriter Mark Hilton, de Sallandse Rock Troubadour Arjan van Gerner en The New American Farmers van Cigarbox Henri. Om de sfeer extra te verhogen wordt er, door de Barbecuemasters Martijn Smit, Harold Jansen en Charl Koolhof, op hun dampende Weberbarbecues, lekkere fingerfood gerechten klaargemaakt en verkocht.


 

Zondagmiddag en maandagmiddag 


Op zondagmiddag en maandagmiddag staat Cigarbox Henri op Jukejointstage om zijn, uitgebreide collectie cigarbox gitaren te demonstreren, maar vooral samen met zijn gitaarmaatjes, Marcel Ruiter en Rinus Wallink, voor jamsessies te zorgen met allerlei instrumenten. Uiteraard is de bedoeling dat bezoekers mee gaan spelen of zingen. Afgelopen jaar was dat een enorm succes. Uiteraard ben je van harte welkom om hieraan mee te doen!

In de Ribs & Blues huisjes is o.a. een barbier, masseuse en een schoenenpoetser te vinden en worden er speciale biertjes verkocht evenals flessen wijn. 

Al met al biedt The Jukejoint alle ingrediënten waarmee de bezoeker volop kan genieten, van de relaxte sfeer die zo kenmerkend is voor Ribs & Blues.