TICKETS

THE BLUESBONES (BE)


Door de acuut noodzakelijke afzegging van Catfish (ziekte Matt Long) hebben we met The Bluesbones een waardige vervanger gevonden voor de spot op onze DeltaStage:
 
The BluesBones , een bluesrockband die sinds de oprichting in 2011 furore maakt in de internationale muziekwereld. Met een sound die geworteld is in de blues maar elementen van rock, soul en funk bevat, heeft de band een trouwe fanbase ontwikkeld en lovende kritieken gekregen voor krachtige live-optredens en fantastische albums.
Welke band kan zeggen dat ze 3 x op Nr.1 hebben gestaan in UK Blues charts met hun laatste 3 releases op rij? Deze band dus!
The BluesBones hebben zich gevestigd als een van de meest opwindende en innovatieve blues-rock bands op het internationale podium en speelden meer dan 500 shows. Hun opwindende live optredens en fantastische releases hebben hun een toegewijde fanbase en erkenning op meerdere continenten opgeleverd. Met elke nieuwe release blijven ze de grenzen van het genre verleggen en herdefiniëren wat het betekent om een bluesrock band te zijn in de 21e eeuw.
 
https://www.thebluesbones.com