TICKETS

2e Pinksterdag op onze Deltastage The BluesBones 


Door de ziekte van Matt Long kan het optreden van Catfish helaas niet doorgaan. 
The BluesBones staan als waardige vervangers op 2e Pinksterdag op de DeltaStage!
Deze sympathieke Zuiderburen waren al eerder te gast in Raalte en we zien ze heel graag terug!
Beleef een muzikale reis met The BluesBones, de grensverleggende bluesrockband die sinds hun oprichting in 2011 de internationale muziekscene domineert. Met een unieke sound die diep geworteld is in de blues, doorspekt met elementen van rock, soul en funk, heeft deze band niet alleen een loyale fanbase opgebouwd, maar oogst ook lof voor hun krachtige live-optredens en fenomenale albums.

Het meest recente wapenfeit van The BluesBones is het album “Unchained,” uitgebracht in april 2023. Dit meesterwerk heeft al indrukwekkende resultaten geboekt in de blues charts wereldwijd:

– Nr.1 IBBA Blues Charts Top 40 UK 2023
– Nr.3 Blues/Rock Charts Top 50 USA 2023

Dit succes is geen toevalstreffer; The BluesBones hebben een indrukwekkend track record van chart-successen over de jaren:

– Nr.2 IBBA Blues Charts Top 40 UK 2016
– Nr.1 IBBA Blues Charts Top 40 UK 2018
– Nr.1 IBBA Blues Charts Top 40 UK 2020
– Nr.1 Blues/Rock Charts Top 50 USA 2020

Een buitengewone prestatie markeert zich doordat The BluesBones de afgelopen drie releases op rij op de Nr.1 positie stonden in de UK Blues charts. Een zeldzaam feit in de muziekgeschiedenis!
Deze Belgische band maakt naam als een van de meest opwindende en innovatieve blues-rock bands op het internationale podium en speelde al meer dan 500 shows.