TICKETS

SIT & RELAX in de DELTA CORNER

Een nieuw terras met zitplaatsen en bediening aan tafel ……

 
Op het grasveldje van de festivalmarkt in de hoek naast de DELTA stage maken we dit jaar een nostalgisch, met hekjes omheind, terras met 100 zitplaatsen.
Onze bezoekers kunnen hier rustig uitblazen en worden aan tafel van een drankje voorzien door vriendelijke horecamedewerkers.
In deze nieuwe DELTA CORNER ga je hopelijk genieten van een zitplaats in een lekker Pinksterzonnetje. Maak een praatje, bestel een drankje met je vrienden en er is altijd wat te beleven. 
De festivalmarkt is namelijk niet helemaal verdwenen, een paar uitverkoren handelaren etaleren er hun snuisterijen in mobiele kramen. Daarnaast vind je in de DELTA CORNER wat oudhollands spelvermaak, licht entertainment en natuurlijk is dit grasveldje een ‘groene oase’ op ons grotendeels ‘verharde’ festivalterrein. 
Met de DELTA CORNER voorzien we weer een beetje in de toenemende vraag naar zitplaatsen op Ribs & Blues. De diverse ‘apenrotsen’ en de tribunes op het festivalterrein bieden ook plaats aan vele honderden bezoekers. Sitdown & Relax!
 


Achter in deze hoek naast de zittribune begint de nieuwe DELTA CORNER met terras ,bediening aan tafel, gezellige zitjes en vermaak.