TICKETS

KIDSADVENTURELAND
Onlosmakelijk verbonden met Ribs...
 

KidsAdventureland


Het gezegde is niet voor niets: Als de kinderen het leuk hebben, hebben wij het ook leuk. Dus daar zorgen we natuurlijk voor! 
Er is voor elk wat wils, van de allerkleinsten tot de oudere jeugd.

KidsAdventureland bestaat uit 3 werelden:
  • Mini kids world - voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar
  • Kids Corner - voor kids t/m 12 jaar
  • Adventureland - uitdagende attracties voor de oudere kids en jongeren
 

MINI KIDS WORLD
De allerkleinsten (van 0 tot 4 jaar) kunnen in deze veilige speelhoek meedoen aan allerlei leuke spelletjes. Er staat ook een springkussen. De ouders kunnen ondertussen met een gerust hart een drankje halen. Speciaal voor de kleine bezoeker is er een BABYVERSCHOONPLAATS inclusief een magnetron om een flesje op te warmen. 

 

KIDS CORNER


De platte dierentuin 

Van restmateriaal tot kunst! Bij deze workshop gaan kinderen aan de slag met resthout. Ze timmeren allerlei uiteenlopende wezens; van
een vos, tot een springvis of juist een zandstruis. Bij deze workshop is niks te gek. Het ambacht van timmeren is iets wat de hedendaagse
jeugd nog zelden doet. Wat erg jammer is, want het stimuleert de motoriek, creativiteit en vindingrijkheid van het kind. Maar ook zeker geschikt voor ouders, vaak de meest fanatieke groep. Is het timmerwerk gedaan? Dan mag het platte dier geschilderd worden, er zijn genoeg kleuren verf om er een bont geheel van te maken. Als het werk helemaal klaar is, dan mag het in de expositie droogkast staan om te worden bewonderd door alle bezoekers!

DraaimolenDe kids t/m 12 jaar hoeven zich geen moment te vervelen, want in de Kids Corner is heel veel te doen! Zelf broodjes en popcorn bakken onder begeleiding van St. Caecilia. En nog veel meer, waaronder knutselen, schminken, een draaimolen en een groot springkussen. Speciaal voor de kids t/m 12 jaar zijn er Kidsdollars gemaakt, die de helft van een Ribs & Blues munt waard zijn. Zo kunnen kids zelf hun eigen eten en drinken halen zoals snoep, ijsjes, suikerspinnen, hotdogs, poffertjes en fris. 


ADVENTURELAND


Adventureland is voor de oudere kinderen en jongeren een vermaak vol leuke uitdagende attracties.Scroll verder om te zien wat er allemaal te beleven is.

De Lasergame ArenaSpectaculaire springkussens en de sweeper

Tokkelen
Vanaf 15 meter hoogte vlieg je aan een kabel van 72 meter lang over het hele terrein. Goed begeleid natuurlijk door de Outdoorcenter de Wilgenwaerd uit Nijverdal en kraanbedrijf van Straaten. 
 

SHERIFFS
KidsAdventureland heeft eigen sheriffs, die het park officieel opent, alle attracties goedkeurt en al het lekkers voorproeft. Dit zodat we zeker weten dat alles helemaal goed is. De sheriffs zijn Thijs en Anne Westenenk, ze zijn te herkennen aan het shirt met ster en de hoed en…….zij zijn tijdens Pinksteren in KidsAdventureland de baas!

 

OPENINGSTIJDEN KIDSADVENTURELAND


Zondag 28 mei: 13.00 - 19.00 uur
Maandag 29 mei: 13.00 - 18.00 uur
 

DEELNAME AAN ALLE ATTRACTIES IN KIDSADVENTURELAND IS GRATIS MAAR WEL VOOR EIGEN RISICO!