TICKETS

KIDSADVENTURELAND
Onlosmakelijk verbonden met Ribs...
 

KidsAdventureland


Het gezegde is niet voor niets: Als de kinderen het leuk hebben, hebben wij het ook leuk. Dus daar zorgen we natuurlijk voor! 
Er is voor elk wat wils, van de allerkleinsten tot de oudere jeugd.

KidsAdventureland bestaat uit 3 werelden:
  • Mini kids world - voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar
  • Kids Corner - voor kids t/m 12 jaar
  • Adventureland - uitdagende attracties voor de oudere kids en jongeren
 

MINI KIDS WORLD
De allerkleinsten (van 0 tot 4 jaar) kunnen in deze veilige speelhoek meedoen aan allerlei leuke spelletjes. Er staat ook een springkussen. De ouders kunnen ondertussen met een gerust hart een drankje halen. Speciaal voor de kleine bezoeker is er een BABYVERSCHOONPLAATS inclusief een magnetron om een flesje op te warmen. 

 

KIDS CORNER

 
De plek op ons festival, waar jonge avonturiers hun eigen popcorn en broodjes bakken! Laat je kinderen lekker bezig zijn terwijl ze genieten van heerlijke lekkernijen en onvergetelijke momenten.
 


Kidscorner is niet alleen de plek voor het broodjes en popcorn bakken, maar ook de plek om waar er ruimte is om lekker creatief te zijn.En natuurlijk om al je energie weg te springen!

 

ADVENTURELAND


Adventureland, voor de oudere kinderavonturiers hebben we op ons festival een spannende attracties, van tokkelen tot uitdagende hindernisbanen en hoge luchtkussens. Laat ze hun grenzen verleggen en volop plezier beleven in een veilige en opwindende omgeving!

Tokkelen


Sweeper


Stormbaan


SHERIFFS

KidsAdventureland heeft eigen sheriffs, die het park officieel openen, alle attracties goedkeuren en al het lekkers voorproeven. Dit zodat we zeker weten dat alles helemaal goed is. De sheriffs komen dit jaar uit de TGB clan en zijn te herkennen aan het shirt met ster en de hoed en…….zij zijn tijdens Pinksteren in KidsAdventureland de baas!


 

OPENINGSTIJDEN KIDSADVENTURELAND


Zondag    19 mei: 13.00 - 19.00 uur
Maandag  20 mei: 13.00 - 18.00 uur
 

DEELNAME AAN ALLE ATTRACTIES IN KIDSADVENTURELAND IS GRATIS MAAR WEL VOOR EIGEN RISICO!