TICKETS

ILSE DELANGE (NL)


Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hit singles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo. Met The Common Linnets behaalde de zangeres de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, waarna een #1 hit in 14 landen volgde. Ilse DeLange brengt met haar festival Tuckerville meer country naar Nederland, had een rol in de Amerikaanse TV serie Nashville en begeleidt jong talent in hun muziek carriere. 

Na het internationale succes met The Common Linnets bracht Ilse DeLange in 2019 haar langverwachte soloalbum uit. Een moment dat niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Het album werd direct bekroond met GOUD en sleepte de zangeres de Edison oeuvre award in de wacht. Ook in Duitsland maakt de zangeres grote indruk, oa in het TV programma Sing Meinen Song en ze was te zien als jurylid in Deutschland Sucht Den Superstar. 

De single ‘Willing’, die veelvoudig op de radio te horen is, is de start van een reeks (pop) singles en een gloednieuw album in 2023. Ilse zal de nieuwe muziek volop laten horen in de clubs in Nederland en Duitsland.

http://www.ilsedelange.com