TICKETS

ALLEMAAL BEDANKT VOOR EEN FANTASTISCH FEEST !

 
25 jaar Ribs & Blues! We hadden het niet mooier kunnen vieren met uitbundige zonneschijn zowel tijdens de opbouw als de festivaldagen.
Dagelijks duizenden genietende bezoekers van in totaal 24 internationale acts, een bruisend Kidsadventureland en ontelbare kilo’s spareribs in alle soorten en smaken, het zijn al een kwart eeuw de pijlers van Ribs & Blues.
De zaterdag met Grollo, The Analogues en een heel goedgemutste Ilse DeLange beantwoorde helemaal aan de verwachtingen.
Een hele lange Super Sunday met als een van hoogtepunten een ruim 75 minuten durende bruisende supershow van de speciale ‘Anniversary Band’! Deze Sallandse topmuzikanten speelden nummers uit het rijke verleden van Ribs & blues ondersteund door foto, videobeelden en fantastisch uitgedoste showgirls om het helemaal feestelijk te maken.
Ook 2e Pinksterdag was het weer druk op de Domineeskamp met ijzersterke optredens van o.a. Robert Jon & The Wreck, Devon Allman en afsluiter Laurence Jones.
Editie 25 van Ribs & Blues gaat nu al de boeken in als legendarisch………………….
 
Wij bedanken alle bezoekers, onze vrijwilligers, sponsoren, Friends en ieder die ons festival op welke manier dan ook steunt en kijken nu al uit naar volgend jaar.
 
Dank allemaal TOT PINKSTEREN 2024